Hoppa till sidans innehåll

Anmälan& Avanmälan


Hej och välkommen till ASLS!                    

Anmälan

Avser ni att anmäla er till vår verksamhet våren 2022, tryck på knappen ”Anmälan till ASLS” nedan. Ni kommer att hamna i ett Googleformulär där ni skall fylla i alla uppgifter och skicka in till oss, där ni hamnar i en kölista. Ni får ett bekräftelsemeddelande, men inget mejl.

Inför terminsstart går vi igenom listan och fyller på våra grupper. Om ni får en plats kommer en kallelse till den grupp som ni hamnar i.  

Simgrupper :

Anmälan till ASLS  

Anmälan Vuxen & Master 

Anmälan vuxencrawl

Anmälan babysim

Avanmälan

Avser ni att avanmäla er så skall ni trycka på knappen ”Avanmälan till ASLS” nedan. Ni kommer till ett Googleformulär där ni skall fylla i uppgifterna och skicka in avanmälan. Ni kommer att få ett bekräftelsemedelande på att vi har tagit emot er avanmälan. Med anledning av gällande lagstiftning måste vi ta bort alla uppgifter om er från vårt system. Avser ni att börja igen måste ni anmäla er på nytt. Något ytterligare bekräftelsemejl kommer inte att skickas ut.

 Klicka här Avanmälan till ASLS 

Eftersom klubben drivs av ideella krafter och vårt kansli inte är bemannat på heltid hanteras anmälningar och avanmälningar i mån av tid. Finns det plats kommer det en kallelse den mejladress som angivits.

 

Välkommen att höra av er!

/ ASLS 

 ASLS Sponsorer:

  blobid22.png

 

maxi

 

 

Sparbanken i Alingsås

 

 

 

blobid23.png 

 

 

 blobid24.png

 

 

 1231 963 461


 

 


 

Telefonnumret till kansliet är 0760-340193

Måndag & Onsdag klockan 14-18

Torsdag & Fredag klockan 10-14 

 

Postadress:
Alingsås SLS - Simidrott
Nolhaga Allé 12
44155 Alingsås

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link