Hoppa till sidans innehåll

Sandaredssprinten 4-6/Sep

07 SEP 2021 20:23
I helgen (4-5/9) var sex simmare från ASLS och simmade Sandaredssprinten i Sandared. Detta var första tävlingen på nästan ett år, så alla var laddade men också lite nervösa.
  • Uppdaterad: 07 SEP 2021 20:23

Äntligen var det dags för tävling igen.... och vad bra det gick!

Personliga rekord och medaljer i stora lass!

I helgen (4-5/9) var sex simmare från ASLS och simmade Sandaredssprinten i Sandared. Detta var första tävlingen på nästan ett år, så alla var laddade men också lite nervösa. Men det gick riktigt bra. På lördagen simmade Elsa Falk Asp i klassen för tjejer födda 2012. Hon simmade alla nio grenar och åkte hem med lika många personliga rekord (pers) och medaljer.

elsa hemsdia.jpg

På söndagen simmade fem simmare från ASLS. Olivia Nyström och Agnes Lundqvist gjorde tävlingsdebut på lite större tävlingar, men visade framfötterna och simmade in på fina resultat. Agnes fick med sig en finalplats på 25 bröstsim också. Mer rutinerade Theo Falkenberg, Alexander Freiholtz och Nelly Zetterdahl radade upp personliga rekord i samtliga grenar de simmade. Theo och Nelly fick simma final på 25 frisim också. En mycket lyckad helg med mycket nöjda simmare och ledare, som alla ser framemot kommande tävlingar. Då hoppas vi att fler simmare vill vara med, för ju fler vi är desto roligare blir det och vi får bättre gemenskap i klubben!

Sandred sprint 2021.jpg

Gänget som tävlade på söndagen. Från vänster: Alexander, Agnes, Nelly, Theo och Olivia

Inbjudan och anmälan till nästa simtävling ÅSS race finns på vår hemsida:Dertta och har skickats ut per mail till berörda grupper! Du hittar den oxå Tävlingsnyheter

Skribent: Liselotte Siversjö
E-post: Adressen Gömd

 ASLS Sponsorer:

AA ny.jpg

 maxi

 

Sparbanken i Alingsås

 

  

 1231 963 461


 

  

Telefonnumret till kansliet är 0760-340193

Måndag & Onsdag klockan 14-18

Torsdag & Fredag klockan 10-14 
:
Via gräsroten kan du stödja oss:Alingsås SLS

grasrot.jpg

Postadress:
Alingsås SLS - Simidrott
Nolhaga Allé 12
44155 Alingsås

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link