Hoppa till sidans innehåll

Fina simningar av ASLS på Höstsimiaden

08 DEC 2021 20:20
I lördags, 4 december, var 8 tjejer från ASLS och simmade Höstsimiaden i Kungsbacka. Totalt gjordes 28 starter av tjejerna, varav tre lagkapper och det gick väldigt bra för alla.

  • Uppdaterad: 10 DEC 2021 17:48

Fina simningar av ASLS på Höstsimiaden

I lördags, 4 december, var 8 tjejer från ASLS och simmade Höstsimiaden i Kungsbacka. Totalt gjordes 28 starter av tjejerna, varav tre lagkapper och det gick väldigt bra för alla. I äldsta åldersklassen (12 år) simmade Judith Petersson och Ellie Oskarsson många fina lopp. Judith slog personliga rekord på samtliga tre lopp hon simmade och Ellie gjorde fina första gångs simningar på de tre sträckorna hon simmade. I åldersklassen 11 år simmade Nelly Zetterdahl, Astrid Sandinge och Agens Lundqvist. Nelly gjorde ett fint 100 medley med ett personligt rekord och Astrid och Agnes slog fina personliga rekord på de distanser som de simmade. I yngsta åldersklassen (10 år och yngre) försvarades ASLS färger av Elsa Falk Asp, Olivia Nyström och Emma Dahlberg. Emma gjorde en fin tävlingsdebut på 50 meters distanser och både Elsa och Olivia förbättrade sina personliga rekord på flertalet sträckor.

Samtliga tjejer fick också möjligheten att simma lagkapper, vilket både vi ledare och simmare uppskattade mycket. Det är ju så kul att simma tillsammans och glädjas tillsammans åt en väl genomförd lagkapp. På 4*50 medley hade vi ett lag med genom ASLS Späckhuggare. Där simmade Judith, Agnes, Nelly och Ellie och de löste uppgiften mycket bra och visade att de är att räkna med i framtiden.

Tävlingen avslutades med 4*50 frisim och där hade vi med två lag; ASLS Delfiner med Elsa, Emma, Olivia och Astrid och ASLS Späckhuggare med Judith, Agnes, Ellie och Nelly. Båda lagen simmade mycket bra. Gänget i ASLS Delfiner gjorde tävlingsdebut på 4*50 frisim, men löste uppgiften mycket bra och ASLS Späckhuggare avslutade tävlingen mycket bra med att simma runt sina personliga rekord.

Vi kan sammanfatta helgen som mycket lyckad, med många fina simningar, personliga rekord och en mycket go stämning i truppen!

Skribent: Liselotte Siversjö
E-post: Adressen Gömd

 ASLS Sponsorer:

AA ny.jpg

 maxi

 

Sparbanken i Alingsås

 

  

 1231 963 461


 

  

Telefonnumret till kansliet är 0760-340193

Måndag & Onsdag klockan 14-18

Torsdag & Fredag klockan 10-14 
:
Via gräsroten kan du stödja oss:Alingsås SLS

grasrot.jpg

Postadress:
Alingsås SLS - Simidrott
Nolhaga Allé 12
44155 Alingsås

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link