Hoppa till sidans innehåll

ÅSS Ulricehamn 2/10

07 SEP 2021 20:29
Nu är det dags att anmäla sig till ÅSS race, som körs i Ulricehamn 2/10. Till denna tävling kan följande grupper i ASLS anmäla sig: Bronshajen 1A, 1B och 2A, Silverhajen, BCD-grupperna och Masters!
  • Uppdaterad: 07 SEP 2021 20:29

Dags att anmäla sig till ÅSS race!

Nu är det dags att anmäla sig till ÅSS race, som körs i Ulricehamn 2/10. Till denna tävling kan följande grupper i ASLS anmäla sig: Bronshajen 1A, 1B och 2A, Silverhajen, BCD-grupperna och Masters! Till barn- och ungdomsgrupperna har mail med inbjudan skickats ut 4/9. Missade ni det mailet, så följ länken till vår hemsida för att se inbjudan, mer information och grenordning mm.  Tävlingnyheter

Hoppas du vill hänga med! 

Läs igenom informationen i inbjudan från ASLS och arrangören noga för att se vilka anpassningar som görs för att göra arrangemanget säkert ur smittspridningsperspektiv. T.ex. får det inte vara någon publik inne i simhallen. I vår hemmahamn får föräldrar vara med, men då enbart 1 förälder/barn så att vi inte blir för många. Förra året fungerade detta jättebra och arrangören sände tävlingen live, så att man kunde följa tävlingen även utanför simhallen på ett bra sätt. Vi hoppas att de kommer göra detta även i år. 

 

Är ni osäkra på vilka grenar som passar er simmare så kontakta oss på This is a mailto link (viktigt att ange vilken grupp barnet går i) eller fråga ledarna till gruppen direkt. Detta är en simtävling för alla åldrar, men samtidigt en riktig simtävling där man kan bli diskad om man inte följer de regler som är uppsatta för de olika simsätten. Sista anmälningsdag är torsdag 16 september och anmälan skickas in till This is a mailto link (bekräftelse på anmälan skickas ut). 

 

Kontakta gärna oss på This is a mailto link om ni har några frågor! 

Hoppas att du vill hänga med och tävla i Ulricehamn hälsar ledarna i ASLS

Skribent: Liselotte Siversjö
E-post: Adressen Gömd

 ASLS Sponsorer:

AA ny.jpg

 maxi

 

Sparbanken i Alingsås

 

  

 1231 963 461


 

  

Telefonnumret till kansliet är 0760-340193

Måndag & Onsdag klockan 14-18

Torsdag & Fredag klockan 10-14 
:
Via gräsroten kan du stödja oss:Alingsås SLS

grasrot.jpg

Postadress:
Alingsås SLS - Simidrott
Nolhaga Allé 12
44155 Alingsås

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link