Hoppa till sidans innehåll

ASLS-trupp på ÅSS Race!

10 SEP 2020 16:45
Rekordstor ASLS-trupp på ÅSS Race!

I helgen simmades ÅSS Race i Ulricehamn och ASLS deltog med en rekordstor trupp på 12 simmare i åldern 7-11 år.
  • Uppdaterad: 05 OKT 2020 16:47

Rekordstor ASLS-trupp på ÅSS Race!

I helgen simmades ÅSS Race i Ulricehamn och ASLS deltog med en rekordstor trupp på 12 simmare i åldern 7-11 år. Majoriteten av simmarna som var med gjorde tävlingsdebut, men löste detta galant och de mer erfarna tävlingssimmarna gjorde debuter på nya sträckor. Vi ledare tycker att alla simmare var jätteduktiga och löste COVID-anpassningen med inslussning till startpallarna mm galant. Vi tycker också att det var så kul att så många ville vara med och hoppas att ni och många fler vill följa med till Simbadoppet i Borås om några veckor också!

 

Här kommer en liten kort resumé av dagen

I yngsta klassen (7 år och yngre) simmade Hugo Zetterdahl och Fredrik Edgren och tog för sig bra och fick med sig några medaljer hem. I klassen 8 år visade Elsa Falk Asp, Tyra Blank och Vidar Ekblad framfötterna och simmade hem medaljer på alla sträckor. I klassen 9 år simmade Sandra Söderhäll, Lina Benkel och Svea Ekblad mycket fina lopp på bröstsim, frisim och ryggsim.  

I klassen 10 år representerades ASLS av Nelly Zetterdahl som slog personligt rekord på samtliga sträckor och simmade 100 medley för första gången. I klassen 11 år gjorde Theo Falkenberg debut och simmade, med imponerande teknik, 50 ryggsim och 50 frisim på bra tider. På tjejsidan i samma åldersklass simmade Alva Bramer och Judith Petersson många fina lopp med tävlingsdebut på 100-sträckor och Alva fick även med sig två medaljer hem.

En mycket bra dag för alla och vi hoppas att alla är nöjda och stolta över sig själva och sina prestationer!

 // Tränarna 

Skribent: Tränarna i ASLS

 ASLS Sponsorer:

AA ny.jpg

 maxi

 

Sparbanken i Alingsås

 

  

 1231 963 461


 

  

Telefonnumret till kansliet är 0760-340193

Måndag & Onsdag klockan 14-18

Torsdag & Fredag klockan 10-14 
:
Via gräsroten kan du stödja oss:Alingsås SLS

grasrot.jpg

Postadress:
Alingsås SLS - Simidrott
Nolhaga Allé 12
44155 Alingsås

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link