Hoppa till sidans innehåll

ÄR DU MIN NYA SIMLÄRARE?

01 FEB 2019 13:00
ÄNTLIGEN! Simhallen öppnar igen.

ALINGSÅS SIM & LIVRÄDDNINGSSÄLLSKAP SÖKER SIMLÄRARE/LEDARE

Nu i vår står Nya Nolhaga Parkbad klart och Alingsås Sim & Livräddningssällskap (ASLS) erbjuder en fantastisk bredd på aktiviteter för alla åldrar.  • Uppdaterad: 16 FEB 2019 16:07

ÄNTLIGEN! Simhallen öppnar igen.  

ALINGSÅS SIM & LIVRÄDDNINGSSÄLLSKAP SÖKER SIMLÄRARE/LEDARE

Nu i vår står Nya Nolhaga Parkbad klart och Alingsås Sim & Livräddningssällskap (ASLS) erbjuder en fantastisk bredd på aktiviteter för alla åldrar i syfte att kunna ”Simma hela Livet!”. Vi flyttar vår verksamhet om 140 barn och vuxna till Alingsås från Herrljunga i början av 2019. 

Vår förväntan är att det finns ett enormt intresse från föräldrar, barn och aktiva vuxna att både lära sig simma eller utveckla sin simning i någon form. ASLS kommer i och med detta att utöka vår verksamhet med fler och nya grupper när vi startar upp i Nolhaga Parkbad igen. 

Vi kommer att erbjuda Baby- och Minisim, Simskolor för barn och ungdom, Teknik och Träningsgrupper för både barn, ungdom och vuxna samt även erbjuda organiserat Motionssim, allt i syfte att kunna ”Simma hela Livet”. 

Vi bedriver vår verksamhet i enlighet med Svenska Simförbundets Simlinje (www.simlinjen.se). ASLS kärnvärden är Glädje, Gemenskap och Simidrott.

Vi bygger vår verksamhet från grunden med en bred bas av barn och ungdomar som förhoppningsvis vill fortsätta att träna och tävla under många år i sina liv. 

Vår simlärar/ledarstab består i dagsläget av ett 10-tal ledare i olika åldrar som bedriver simundervisning i vattnet eller vid bassängkanten. ASLS målsättning är att erbjuda högsta kvalitet i vår undervisning och därför uppmuntrar vi alla våra ledare att gå SSF utbildningar flera gånger varje år. 

Med denna bakgrund söker vi ANSVARSTAGANDE OCH ENGAGERADE LEDARE till alla delar av vår verksamhet. Vi söker dig som:

  • är 16 år eller äldre
  • finner det naturligt att ta ansvar och initiativ där det behövs för gruppens bästa
  • har ett stort engagemang och gillar ideellt arbete
  • har med fördel erfarenhet från simidrotten som aktiv eller som ledare eller har annan ledarerfarenhet från idrottsrörelsen
  • har arbetat med barn och ungdomar i någon form
  • tycker det är självklart att bemöta alla barn och vuxna på positivt och professionellt sätt
  • vill växa in och bli en viktig kugge i Alingsås Sim & Livräddningssällskaps verksamhet

Vi söker en blandning av ledare i alla åldrar för vi tror att det utvecklar både individen och föreningen som allra bäst. ASLS strävar efter att ha de bästa ledarna och därför skapar vi ett genomtänkt utbildningsprogram för varje ledare vi engagerar, allt enligt SSF simlinje (www.simlinjen.se). Det är givetvis meriterande att redan kunna påvisa ev. genomförda utbildningar i närtid. ASLS erbjuder en mindre timersättning till våra ledare. Simkurserna kommer att genomföras på vardagskvällar och söndagar. 

Vänligen sänd era ansökningar (kort brev samt meritförteckning) senast den 10:e december till This is a mailto link. Vi kommer att behandla ansökningarna allt eftersom de inkommer.

 

Simma lugnt!”

 

Skribent: Liselotte Siversjö

 ASLS Sponsorer:

  blobid22.png

 

maxi

 

 

 

 

 

Sparbanken i Alingsås

 

 

 

blobid23.png 

 

 

 blobid24.png

 

 

 1231 963 461


 

 


 

 

 

Postadress:
Alingsås SLS - Simidrott
Nolhaga Allé 12
44155 Alingsås

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link