Hoppa till sidans innehåll

SIMBADOPPET 30 oktober

02 NOV 2021 17:03
ASLS på Simbadoppet!
I lördags 30:e oktober representerades ASLS av 23 simmare på simtävlingen Simbadoppet i Borås. En simtävling utöver det vanliga då man tävlade halva dagen och fick besöka djurparken och köra femkamp andra halvan av dagen.
  • Uppdaterad: 02 NOV 2021 17:03

ASLS på Simbadoppet!

I lördags 30:e oktober representerades ASLS av 23 simmare på simtävlingen Simbadoppet i Borås. En simtävling utöver det vanliga då man tävlade halva dagen och fick besöka djurparken och köra femkamp andra halvan av dagen.

Med från ASLS hade vi 16 simmare i åldersklassen 10 och yngre och 7 simmare i åldersklassen 11-12 år. Alla simmare gjorde fina simningar och vi ledare riktar en stor eloge till alla er som gjorde tävlingsdebut. Emma, Mona, Elias, Tyra, Ellie, Stina, Alma och Carolina, vi ledare tycker det var så kul att ni var med och hoppas ni vill vara med på fler tävlingar. Av de rutinerade simmarna så simmade många på personliga rekord och testade nya sträckor att tävla i. Bra jobbat säger vi till Nelly, Hugo, Olivia, Tyra, Elsa, Rihanna, Vidar, Svea, Evelina, Judith, Theo, Adrian, Sandra, Agnes och Moa. De simmare som ville fick också testa på att simma lagkapp, dvs simningens form av stafett och det var mycket uppskattat av alla. Nästa gång hoppas vi att fler vill vara med på lagkapper.

Vi kan summera att vi alla, både simmare och ledare, hade en mycket rolig dag där vi fick simma, tävla och umgås med våra kompisar samt lära känna nya kompisar. Vi hoppas verkligen att ni vill följa med och tävla nästa gång också. Vi ledare vill också rikta ett stort tack till alla föräldrar som hjälpte till med våra simmare i djurparken och vid bassängkanten!

Vill ni som simmar i hajen-grupperna och BCD-grupperna tävla snart igen så kommer vi arrangera Utmanaren 11/12 i Alingsås och även KM 19/12 i Alingsås. För BCD-grupperna kommer det även vara möjligt att tävla utanför Alingsås innan julen kommer. Håll utkik i våra mailutskick, våra sociala medier och vår hemsida för att få information!

Hoppas vi ses snart igen på en tävling hälsar ledarna

Skribent: Liselotte Siversjö
E-post: Adressen Gömd

 ASLS Sponsorer:

AA ny.jpg

 maxi

 

Sparbanken i Alingsås

 

  

 1231 963 461


 

  

Telefonnumret till kansliet är 0760-340193

Måndag & Onsdag klockan 14-18

Torsdag & Fredag klockan 10-14 
:
Via gräsroten kan du stödja oss:Alingsås SLS

grasrot.jpg

Postadress:
Alingsås SLS - Simidrott
Nolhaga Allé 12
44155 Alingsås

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link