Hoppa till sidans innehåll

Jubileumscupen i Vara

12 DEC 2019 19:58
Glada simmare och ledare på Jubileumscupen i Vara! Från vänster: Adelia Erixon, Felicia Sagré Sinclair, Judith Petersson, Alva Bramer, Nelly Zetterdahl och Matilda Johannesson. Bakom simmarna står tränare Ulrika Bramer och Maria Zetterdahl.
  • Uppdaterad: 12 DEC 2019 19:58

Fina resultat för ASLS på Jubileumscupen i Vara

 

ASLS-simmare levererar fina resultat på Jubileumscupen i Vara! 

Under 2:a advent representerades ASLS av 8 simmare på Jubileumscupen i Vara. Alla simmare presterade mycket bra med fina simningar, tävlingsdebuter, personliga rekord och medaljer! I yngsta klassen (födda 2010 och yngre) representerades ASLS av Nelly Zetterdahl, Adelia Erixon och Felicia Sagré Sinclair. Felicia, som gjorde tävlingsdebut, åkte hem med två medaljer, guld på 50 ryggsim och brons på 50 frisim.

Adelia simmade hem ett silver på 50 ryggsim och Nelly ett silver på 50 bröstsim. Bland tjejer födda 2009 försvarade Alva Bramer, Judith Petersson och Matilda Johannesson ASLS färger och stod för fina lopp. Alva gjorde en tuff satsning på 50 frisim, som nästa höll hela vägen i mål, som blev ett fint personligt rekord och en tionde plats i åldersklassen 2008-2009. För Alva blev det också personligt rekord på 50 bröstsim. J

udith gjorde tävlingsdebut och fina lopp på 50 ryggsim och 50 frisim och Matilda, visade på stort mod när hon för första gången simmade 100 medley på tävling och följde upp med fina lopp på 50 bröstsim och 50 frisim.

 Med i truppen hade vi också två masters-simmare: Jessica Sagré och Jonas Petersson som båda simmade fort och har fina tider med sig till kommande Masters-SM! Sammanfattningsvis kan vi summera dagen som mycket lyckad, med bra gemenskap och mycket glädje!

 

Skribent: Liselotte Siversjö
Epost: Adressen Gömd

 ASLS Sponsorer:

  blobid22.png

 

maxi

 

 

 

 

 

Sparbanken i Alingsås

 

 

 

blobid23.png 

 

 

 blobid24.png

 

 

 1231 963 461


 

 


 

 

 

Postadress:
Alingsås SLS - Simidrott
Nolhaga Allé 12
44155 Alingsås

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link