Hoppa till sidans innehåll

Information om verksamheten 2016-2017

26 JUN 2016 21:06
På grund av simhallsrenoveringen har sedan i maj i år all tävlings-verksamhet i Alingsås Sim & Liv lagts i träda och våra tävlingssimmare tävlar och tränar för andra klubbar i regionen.
  • Uppdaterad: 13 DEC 2017 21:58

Information om verksamheten 2016-2017

 Hej all medlemmar i Alingsås Sim & Liv! 

På grund av simhallsrenoveringen har sedan i maj i år all tävlings-verksamhet i Alingsås Sim & Liv lagts i träda och våra tävlingssimmare tävlar och tränar för andra klubbar i regionen. Alingsås Sim & Liv’s styrelse har nu  pga resursbegränsningar beslutat att även ta en termin-paus i driften av aktiviteter för vår yngre verksamhet såsom baby-sim, mini-sim och teknikgrupper. Som ett led i att ha en tävlings/tränings och en större sim-inlärningsverksamhet för yngre simmare igång till januari 2018 när simhallen är öppen igen är vår ambition är att starta upp baby/mini/teknik grupper redan nu till vintern/våren 2017 i Herrljunga simhall. 

De ekonomiska förutsättningarna för att åter igen starta upp denna verksamhet finns i föreningen redan idag. Den stora utmaningen är att finna engagerade och kunniga ledare som vill investera tid och hjälpa till att lära ut simning till alla våra barn. ASLS styrelse är därför tacksamma för alla tips och idéer samt kontakter till personer som kan tänka sig hjälpa till i någon form framöver. Det kanske till och med är så att just Du är intresserad av att hjälpa till med någonting framöver? 

Föreningens vuxencrawl och masterssim fortsätter under hösten 2016 i Herrljunga simhall.

Under hösten kommer även föreningens 5-års vision och verksamhetsplan fastställas utifrån de nya förutsättningarna/utmaningar som vi möter med ny simhall, färre medlemmar och begränsad verksamhet…i alla fall till att börja med! Vill ni vara med i detta framtidsbygge så är ni varmt välkomna att kontakta Ordförande Niklas Siversjö på This is a mailto link   

Vi hoppas på er förståelse för dessa beslut och ser framemot att få ta hand om många av era barn redan under nästa år. Om ni är intresserade av att fortsätta att simma med Alingsås Sim och Liv under 2017 tar vi gärna redan nu mot er intressseanmälan så att vi kan kontakta er i god tid innan. Vi behöver då namn på barn och målsman, adress, telefonnummer samt om ni minns vilken grupp ert barn simmade i senaste terminen, detta fyller in i på vår onlineanmälan.

 Har ni frågor eller funderingar vänligen kontakta Niklas Siversjö på mailadress This is a mailto link alt. telefon 0322-665451. Vår ambition är att information löpande kommer att finnas på vår hemsida www.asls.se

Hälsar

Elin, Kim, Malin, Jörgen och Niklas i Alingsås Sim & Liv styrelse

 

 

 

Skribent: Liselotte Siversjö
E-post: This is a mailto link

 ASLS Sponsorer:

AA ny.jpg

 maxi

 

Sparbanken i Alingsås

 

  

 1231 963 461


 

  

Telefonnumret till kansliet är 0760-340193

Måndag & Onsdag klockan 14-18

Torsdag & Fredag klockan 10-14 
:
Via gräsroten kan du stödja oss:Alingsås SLS

grasrot.jpg

Postadress:
Alingsås SLS - Simidrott
Nolhaga Allé 12
44155 Alingsås

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link